Кој е прекарот на Алиоски?

Зa Езгијан Алиоски сите се чудат колку километри може да истрча на теренот, едноставно и без проблем, ем да асистира и да дава голови. Поради овој негов квалитет, и тоа како си го заслужува прекарот што го носи.