Кој сѐ ќе аплицира на огласот во МЕПСО?

Нова епизода на најгледаните пародични вести! Во недела, веднаш после ракометот, гледајте ја 18-тата епизода на „Фчерашни новости“. А, во неа:

  • Како изгледа првата неработна акција во Македонија?
  • Ексклузивен разговор со генијалец заборавен од државата
  • Кој сѐ ќе аплицира на огласот во МЕПСО?

„Фчерашни новости“ и неделава се во подоцен термин од вообичаеното поради Европското првенство во ракомет. Гледајте ги во недела од 22 часот на „Телма“ и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.