Колекција на #1на1 мемиња

Ликот и движењата на Жаре имаат навистина голем потенцијал за мемиња. Ако не ни верувате погледнете ги следниве докази 😀

dolgot vo banka

mi se javuva spase

jang derm vizodi

si zvonel