Колку инструменти може да отсвири Жељко Јоксимовиќ?

Во втората епизода од новата сезона на нашето шоу имавме еден уникатен предизвик за Жељко Јоксимовиќ. Му дадовме шеесет секунди за да отсвири што е можно повеќе инструменти. А тој ни помалку ни повеќе отсвири точно… па добро, нема да ви откриеме се, ќе треба да го погледнете видеото за да го дознаете одговорот 😀