Креативни потсетници за на работа

Секако дека „Затвори врата!“ не е нешто што треба да пишува на секоја врата, но очигледно луѓето се помалку мислат на тие околу нив. Еве неколку креативни потсетници за во вашата канцеларија.

5YBVAKo dZD8nGe EHIrYK5 gEbCEz7 if2DCmA JB0TXc4 L7jbzpS llnUFNV mcLFUgx MhT7Jch u01td3s