Веб ексклузивно Еден на Еден видео!

Тоа е, емисија во живо 😀 Некогаш се случува да снимиме повеќе “контент” од  тоа колку времето ни дозволува:

Музичките желби на познатите – Клик.

Политичарите го прашуваат  СпасеТука