Креиравме нова рекламна кампања за Голден Арт!

Почнувајќи од денеска, тргнува новата рекламна кампања која нашата маркетинг агенција комплетно ја осмисли и реализира за нашите клиенти Голден Арт. Кампањата ќе се одвива на сите платформи, со акцент на телевизија и интернет. Погледнете ги првите телевизиски рекламни спотови и доколку сакате дом, а не само стан – побарајте ги Голден Арт!