Кризата може да удри било кого

Интересно принт решение во кое ги искористиле едни од најбогатите луѓе во светот – Бафет, Гејтс и Трамп. Целта дека кризата може да погоди било кого и затоа треба да се биде информиран. Веројатно богатите имаат и други начини како да дојдат до инфо, но сепак рекламата е интересна

02

03