Во новата Фчерашни запознајте го Ване од Велес

Запознајте го Ване од Велес, придружете се на контрамерките кон Грција и слушнете ги советите на Зоран во Фенг ДУИ.

Накратко, уживајте во новата епизода на сатирично-хумористичната емисија „Фчерашни новости“ која веќе седма недела во 19:10 ја собира публиката на Телма.

Додека новата епизода се крчка,

погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот