Ланче с’с овците

Во новата епизода на „Фчерашни новости“ ќе гледате:

  • Се затвори Павел Шатев! Граѓаните на нозе!
  • Хан е упорен да се слушни со Иванов
  • Кој сѐ ја поддржа иницијативата „За заедничка Македонија“

И оваа недела дознајте последни! Екипата на „Фчерашни новости“ ви подготви уште многу одлични скечеви за кои сигурно ќе зборувате долго после неделната епизода.

Се гледаме во недела, 19:10 часот на „Телма“!