Жаре зборуваше за лидерство пред студентите од Прилеп

На покана од AISEC бевме гости на Семинарот за Лидерство – Leadership Inspirational Seminar кој се оддржа на Економскиот факултет во Прилеп. Ни беше голема чест и задоволство да зборуваме на оваа тема пред идните млади лидери.

pp

pp1

pp2

pp4

pp5