Листа на најдобри работи што ќе се случат во државава во иднина!

Конечно, ја имаме листата! Не е се така црно во државава!!!

Листа на најдобри работи што се имаат случено во државава во последниве 20 години:

-Ја тепавме Германија 2-1

-Еднаш, многу кратко, бевме прво место на Евровизија

-Тоше

-Белов растураше на Операција Триумф

-“Медена земја” доби две номинации за Оскар! “Пред дождот” доби една!

-Шаќири даде гол од корнер

-РК Вардар освои ЛШ…. два пати!

-Павле Трајанов се вакцинираше

Листа на добри работи што ќе се случат во следните 20 години во државава:

-Ќе играме ЕП во фудбал

-Павле Трајанов ќе добие втора доза вакцина