Лоба и Сара Мејс какви не сте ги виделе досега!

Во следната епизода ни гостуваат Викторија Лоба и Сара Мејс кои многу пријатно не изненадија! Направија одлично шоу со многу зезање, глума, игри, хелиум и што уште не…

Ќе има и нови Јамб Коцки и ново откачување на Жарко Коцкица од телефонските лудории на Спасе.

Гледајте ја новата #1на1  оваа сабота, 10 јануари во 21.30 часот на Алфа ТВ