Лоба: Јас сум најпаметна

„Вики, многу ти е фобро исчупана веѓата“, ѝ рече Атанас Атанасовски на Викторија Лоба. Вики и Атанас си даваа комплименти во последната рунда од „Седи дома квиз“, вчерашната емисија на “Еден на Еден“.

Лоба и Атанас беа финалисти откако Сашко Коцев и Тино Костадиновски испаднаа од играта.

„Атанас, многу ти е убав носот, фантастичен“, му рече Лоба на Атанас. „Вики, супер ти е телевизорот позади тебе“, ѝ возврати тој. „Добра ти е фризурата“, му рече Лоба. Во играта, иако немаше право се уфрли Сашко Коцев.

„ Како би ти го излижал телевизорот“, ѝ рече на Лоба, по што жири комисијата на „Еден на Еден“ одлучи овој комплимент да му се признае на Атанас. За крај, Атанас победи со изјавата: „Вики, супер ти е вентилацијата“, но комисијата одлучи Лоба да победи.

„Викај ме пак во квизови, зашто јас сум најпаметна“, рече за крај Лоба низ насмевка. Целата емисија можете да ја гледате на следниот линк: