Луѓе што ја заслужуваат наградата МВП – Филмска верзија

Сигурно на сите ни се има случено да се зафркнеме гледајќи филмови од типот на “2 Патлака” или пак “Аз, проклетникът”, па токму затоа овие луѓе се модерни херои за сите од нас:

MVP