Ма, немој да ме…

Легендарното интервју на Кили за тогаш актуелната тема – „Фејсбук“ и неговиот одговор кон водителката, нема кој не го гледал. Ако некој каже дека не го гледал, слободно кажете му „Ма, немој да ме јебеш“.

Потоа, прво пуштете му го тоа култно видео, а потоа и неговата реакција во Еден на Еден.