Од Вардара, па до Триглава!

На наше големо задоволство бевме ангажирани за прес конференцијата со која Триглав Осигурување и РК Вардар го објавија своето ново партнерство. Се надеваме дека соработката ќе биде исклучително плодна за двете страни и посебно дека на машкиот и женски ракометен клуб Вардар ќе му помогне во освојување на уште поголеми спортски врвови од досегашните!

1

2

3

4

5

6

7

8