Монологот и јавувањата од последната епизода

И епизодата број 10 ја отворивме со монолог како и сите други епизоди. Во овој монолог размислувавме какви би биле ликовите од култната серија “Friends” доколку истата се одвиваше во Македонија, а и за тоа како Хитлер ја има
ќарено жена му.

Монологот во комплет со јавувањата тука:

Останататите видеа од епизодата тука за целосната епизода, тука за “Зајди, Зајди” отпеана од страна на Даниел и тука за настапот на Жаре и Даниел 😀