Маестро Џамбазов на гости во „Еден на Еден“

Во екот на изборите, #1на1 е тука да ве опушти со доза забава. А има ли подоборо опуштање од суепр емисија со Игор Џамбазов? Оваа сабота во 19:15 часот на Телма ви имаме спремно одлично шоу со нашиот маестро.