Македонска верзија на Кање Вест и Џеј-Зи?

Да, возможно е! После долго мачење и посета на илјадници преведувачи успеавме да направиме буквално преведена верзија на познатиот хит на Кање и Џеј (ама не Рамадановски 😀 )