Македонски филмови со/без една буква!

Во епизодата со Миа Костова и Д-р Боби Лазаревски го дебитиравме сегментот ‘Македонски филмови со/без една буква’. А во сегментот ги прикажавме македонските филмови со… и без една буква. Многу очигледен наслов 😀

Топ 5 работи што ги слуша секој музичар во Македонија – Клик