Македонски Гинисови рекорди

Македонија – држава со најмногу рекордери по глава на жител! 😀

Целата епизода е достапна тука, а ако сакате да видите како изгледале познатите како деца притиснете тука.

Настапот на Кристијан Волчев – Клик.