Темпера – Пластични кули (во живо)

Слушнете како звучи „Пластични кули“ од Темпера, групата составена од поранешните членови на Архангел – Мите Димовски, Џоле Максимовски и Драган Гиновски Гино, во која вокал е Тања Тас.