Македонските политичари читаат твитови!

#1на1 не се политичка партија, но секогаш се спремни да ги исполнат барањата на фановите. Така, во последната наша епизода ви го понудивме тоа што вие го баравте од нас – македонските политичари читаат твитови за нив. Внимавајте што сте твитале, можеби токму вашиот твит ќе  биде прочитан од страна на Љубе Бошковски, Никола Попоски или Стево Пендаровски 😀

Рап битката на Груевски и Заев можете да ја погледнете тука, а на следниот линк е достапна и изборната песна на Жаре и Пеце од Суперхикс.