Погледнете го гостувањето на Мартија и Антонија во Еден на Еден!

Продолжуваме со епизода во која промовираме млади талентирани македонски пејачки. Во последната #1на1 на гости ни дојдоа Мартија и Антонија од Пинкови Ѕвездички, а со нивната позитивна енергија ни потврдија дека македонската музичка сцена има иднина! Погледете како се снајдоа во нашите сегменти како караоке, асоцијации, песни во емоџи верзија…

Целата епизода само на нашиот јутјуб канал:

Монологот од епизодата можете да го погледнете тука.