Маска за вашето куче за 1ви Април

Ако планирате да се маскирате за престојниот маскембал кој ќе се одржи на 1ви Април, или за некој карневал, еве ви одлична идеја за маска за вашето куче, што ќе биде причина плус да го земете со вас.

wfKsykx