Место Фенг шуи – Фенг ДУИ!

Македонците со контрамерки по доматниот скандал со Грција – нема веќе грчка, само шопска! Место Фенг шуи – Фенг ДУИ! Специјален гостин во студиото!

Ова и уште многу повеќе во новите „Фчерашни новости“!

Следува одлична седма епизода, која премиерно ќе биде прикажана во недела во 19:10 часот на телевизија „Телма“.

Погледнете ги необјавените клипови и скечеви на „Фејсбук“, фотографиите од позади сцената на „Инстаграм“ и потсетете се на старите епизоди на  „Јутјуб.

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот