Милан Васиќ со музички настап во Еден на Еден

Toj е згоден,  а богами е и добар актер. Освен тоа има и смисла за хумор, а  и има музички талент. Не треба да биде изненадување зошто нашето студио беше преполно со преубави дами за време на снимањето на епизодата 🙂 Еден и единствен – Милан Васиќ!

Приказната за пијаната верзија на “Певај брате” е достапна тука, а настапот на “Суперхикс” е достапен тука.