Топ 10 коментари на Златко Калински

Во последната епизода имавме спортски гости, па поради тоа и решивме да направиме ретроспектива на најдобриот македонски спортски коментатор – Златко Калински. Погледнете ги неговите Топ 10 коментари прочитани од страна на Дарко Лешоски.

Монологот од последната епизода можете да го погледнете тука.