Мирослав Илиќ – во живо во “Еден на Еден”!

Грев би било да го викнеш Мирослав Илиќ во емисија а притоа да не го замолиш да ти испее нешто во живо. Тој во #1на1 ја испеа неговата песна “Божанствена жено” како и македонската “Како што е таа чаша…”

Монологот од оваа епизода е достапен тука.