Моментот кога не можете да заспиете

Сите го знаеме ова чувство. Сте имале напорен ден, едвај чекате да заспиете…..и нешто ве спречува во тоа. Дали е тоа мисла за утрешните обврски, или за вашата симпатија или за..

 

se vrti niz glava