Монолог еп16 – Македонци во ИКЕА

Епизодата со Весна Петрушевска ја започнавме како и обично со монолог во кој што прокоментиравме актуелни работи што се случуваат, како низ целиот свет така и во Македонија. А во Македонија (односно Солун 🙂 ) има Македонци кои што купуваат во Икеа, додека на ТВ каналите има само турски и индиски серии. Погледнете го целиот монолог:

Рап битката на Заев и Груевски ќе може да ја проследите на следниот линк, а настапот на музичките гости “Риплеј” може да го погледнете тука.