Монолог еп17 – Каролина има ново момче!

Да, да. Дојде денот кога сценаристите на шоуто сериозно се замислени околу тоа за што да пишуваат шеги. Основата на нивните инспирации се разурна бидејќи секаде на нашите сајтови можеше да се прочита “Каролина има ново момче!” Нормално, ние моравме да прокоментираме пар работи за ова во монологот од последната емисија со ДНК. Освен за Каролина, во монологот потфативме и многу други останати актуелни работи од Македонија и светот.

Погледнете го монологот:

 

Погледнете го музичкиот настап на ДНК од последната емисија тука, а сегментот “Твоје ц*** личи п0знато” можете да го погледнете тука.