Монолог и јавувања од последната епизода – Македонска VS Американска политика

Екипата на #1на1 секогаш е спремна за истражување на работи кој што остатокот на светот сè уште ги нема сфатено. Една од тие работи ги откривме во последната наша епизода во која Жаре кажа дека Македонија и САД се неверојатно слични држави! Освен тоа и во оваа епизода имавме телефонски повик од Спасе. Што сакаше Спасе можете да дознаете ако го погледнете монологот од последната епизода 😀

Тажната верзија на “Погледи у тами” можете да ја погледнете тука.
Настапот на Sparkles можете да го погледнете на следниот линк.