Монолог – Наслови од иднината

Како и сите досегашни епизоди, така и оваа започнаа со монолог во кој што на тапет ни беа најактуелните работи во Македонија и странство. Со оглед на тоа што ова ни беше последен монолог за сезонава, решивме да опфатиме се што ќе се случува по македонските медиуми додека нема да бидеме достапни на ТВ каналите летово.

Целата епизода тука.