Со песна ја испративме седмата сезона од Еден на Еден

Изминатата сабота на Телма ја имавме и последната епизода од седмата сезона. Во оваа сезона имавме гости од најразлични професии и гости од различни делови на светот. Сите тие гости и моменти што нè забавуваа оваа сезона беа рекапитулурани во песната на Жаре. Се надеваме дека уживавте и во оваа сезона од #1на1. Ние се враќаме на есен со нови епизоди, а вие дотогаш бидете здрави, среќни и весели! 🙂

Гледај ги целите емисии од сезона 7 ТУКА