Монологот и јавувањата од седмата епизода

Седмата епизода од седмата сезона на #1на1 ја отворивме со монолог во кој Жаре се запраша “Што ако познатите македонци беа политичари?”.

Како ќе изгледаа нашите ѕвезди од естрадата доколку беа политичари:

Плејлиста со сите монолози од оваа сезона: