Зошто маче сељак?

Секое снимање на Еден на Еден си има посебна убавина.

Позади камерите се занимававме и еве како вашите креативни pick-up lines прераснаа во лошо пуштање со Марјан и Ива 😀

Еве што се случуваше позади камерите и како вашите креативни коментари прераснаа во лошо пуштање со Марјан и Ива 😀

Posted by Eden na Eden on Montag, 23. Oktober 2017