Му се приспа на Пајо

Некогаш човек треба и да си дремне. Ама, како изгледа кога Пајо ќе заспие длабоко и тоа на сред снимање скеч во Фчерашни? Гледајте ја новата епизода Еден на еден со Дуци и Пајо од Фчерашни новости, оваа недела во18:30, на канал 5.