Музички хитови со 100% повеќе Спасе!

По барање на неговите фанови – Спасе повторно се врати на музичката сцена! По неговата прва компилација на хитови, најпознатиот булаченец е тука да ви ги уништи вашите омилени песни. Уживајте! (или барем пробајте…)