На Чола му требале 11 години да реши дали да се жени

Ни Здравко Чоличќ не е совршен. Најголемата екс југословенска балканска ѕвезда вели дека има некои работи што би ги сменил кај себеси.

„Јас сум близнаци во хороскоп, и ми пречи таа моја неодлучност. Па, јас со мојата сегашна жена бев во врска 11 години и не можев да се одлучам дали да се женам или не“, му изјави Чола на Жаре кога ни беше на гости во Еден на Еден, Сезона 10.

Што друго Здравко не сака кај себеси, погледнете на видеото: