Начевски за Лино Червар: Си го знаеме пациентот

Ѓорѓи Начевски и Славе Николов во Еден на Еден раскажаа за моментот кога во финалето на Европското првенство, на натпреварот помеѓу Шпанија и Хрватска, во 59-та минута, Начевски му досуди чекори на Игор Карачиќ.

На прашањето на Жаре за реакциите на Лино Червар, Начевски низ насмевка рече: „Си го знаеме пациентот“. На линкот, погледнете ја целата приказна на Начевски за чекорите на Карачиќ, а Еден на Еден е во редовниот термин, во недела од 18.30 на Канал 5.