Најава за шоуто во сабота

Наум Петрески, Зуица Лазова, Влатко Стефановски. Трио фантастико имаме оваа сабота во #1на1. Плус, музички гостин ќе биде одличниот Тони Зен!

Погледнете ја најавата и бидете пред Алфа ТВ оваа сабота во 22.30ч за новата епизода од Вашата омилена емисија…