Најдете ја разликата!

Во неделата гледавме уште една одлична епизода на Еден на Еден, овојпат со Сара Мејс и Некст тајм. Но, и Сара и Мартин и Стефан веќе гостувале кај Жаре.

Браќата од Некст тајм беа едни од првите гости во Еден на Еден, во тогашното студио на А2 телевизија. Без бради и со Тина Тарнер фризури, потсетете се на муабетот со Мартин и Стефан на почетокот од нивната кариера

Сара, пак, исто како и сега, не дружеше околу новогодишните празници.

Гледајте ја целата епизода од неделата тука.