Најдоброто од најдобрите – Столе, Тимур и Сергеј во Еден на Еден

Оваа недела решивме наместо обична Еден на Еден епизода да имаме специјално издание, во кое што ги собравме најдобрите моменти од гостувањата на Сергеј Самсоненко, Столе Стоилов и Тимур Дибиров.

Потсетесе на почетоците на проектот наречен „Европски Вардар”, но и насмејте се со најинтересните ангедоти и настани низ кои поминале Тимур и Столе со нивните сегашни и поранешни соиграчи, како и зошто и како Сергеј стигнал во Македонија.

Еден на Еден во чест на РК Вардар во недела 18:30 на Канал 5.