Борко Ристовски открива како завршил во Катар!

Во последната епизода на #1на1 гостин ни беше Борко Ристовски. Неговото гостување беше една од најзабавните епизоди на нашето шоу сезонава, а една од причините за тоа е и неверојатната приказна за тоа како нашиот голман завршил во Катар.