Најдоброто од сезона 9 на Еден на Еден

Со Игор Ангелов и Влатко Лозаноски Лозано завршија студиските епизоди на Еден на Еден. Во наредните неколку недели следуваат Best of епизодите, во кои ќе се потсетиме на најдобрите моменти и гостувања од сезоната 9 на најгледаното македонско ток-шоу.

Во недела, ќе гледаме дел од гостувањата на Сашко Коцев и Солза и смеа, но и дел од најинтересните скечеви и обраќања до публиката.

Не го пропуштајте Најдоброто од сезона 9 секоја недела од 18:50 часот на Канал 5