Најгледаната епизода на Исидора Бјелица

Освен Ник Вујичиќ, во последната емисија гостинка ни беше и една од најпродаваните писателки на балканот – Исидора Бјелица. Таа меѓу другите работи е позната и како тв водителка, а во #1на1 ни ја објасни приказната зад најгледаната емисија што таа било кога ја имала. Слушнете ја на следниот линк:

Целата емисија можете да ја погледнете тука.