Прва најава за сезона осум!

Паузата помеѓу две сезони премногу го погоди Жаре, па поради тоа мораше да најде нешто што ќе го опушти до почетокот на сезоната. Погледнете какви илегални супстанци набавува водителот на нашето шоу во првата најава за осмата сезона на #1на1!

Многу наскоро очекувајте и нови тизери 🙂