Највлијателниот твитерџија – гостин во Еден на Еден!

Кој вели дека твитерџиите само седат дома и твитаат? Влатко Васиљ беше гостин во последната епизода од #1на1 изминатата сабота. При неговото гостување тој конечно откри дали е платен од Сорос, Заев, Интер или од некоја друга злобна федерација. Исто така тој во сегментот “2 лаги и 1 вистина” откри дека има “избегано” од државава за време на владееењето на СДСМ. Плус, #1на1 ексклузивно го откри првиот твит на Влатко Васиљ!

Целата епизода можете да ја погледнете тука:

Монологот од последната епизода можете да го погледнете тука.
Настапот на Ива Христовска можете да го проследите тука.